“ KADINA YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI “Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, annelik rolüyle bu dinamizme, yani gelecek nesillere şekil verendir.

08 Mart 2014 Cumartesi 08:34
975 Okunma
“ KADINA YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

 Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı “Kadınlar toplumu ileri götüren sosyal dinamiğin temel kaynağıdır. Kadın, annelik rolüyle bu dinamizme, yani gelecek nesillere şekil verendir. Bu nedenle kadına yapılan yatırım aslında geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.  Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında;  Türk Milletinde toplum ve aile hayatında kadının çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek “İnsanlık tarihi boyunca, yeryüzünde hayatın sürekliliğinin vazgeçilmez ana unsurlarından biri kadın olmuştur. son yıllarda Anayasamızda yapılan bir dizi düzenlemeler ışığında kadına karşı ayrımcılığın önüne geçen adımlarla, Türk kadınının daha modern anlamda hayat imkânlarından yararlanmaları, çalışma hayatında etkinliklerini artırmaları ve siyasi yaşama faal bir şekilde katılmalarının da önü açılmıştır.

Hayatımızın her anında varlıkları ile büyük onur ve gurur duyduğumuz, bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2014 08:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle