FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Duayen Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın Savuran ve çalışma arkadaşlarının sanatsal zenginliklerinin izdüşümü olan fotoğraf sergisi, Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki tarihi Necla Hanım Konağı’nda açıldı.

13 Ocak 2015 Salı 08:31
1962 Okunma
FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Duayen Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın Savuran ve çalışma arkadaşlarının sanatsal zenginliklerinin izdüşümü olan fotoğraf sergisi, Bilecik'in Osmaneli ilçesindeki tarihi  Necla Hanım Konağı’nda açıldı.

 

 

Yaklaşık bir sene önce Yalçın Savuran ve otuz fotoğraf sanatçısı, Anadolu’nun yöre yöre her köşesini gezerek ülkemizin farklı iklimlerini fotoğraf kadrajına yansıttı. Ve “İklimler” adıyla bir fotoğraf konsepti oluştu. Edebi romanların fotoğraf sanatçılarında bıraktığı izdüşümden yola çıkarak bu duygunun fotoğrafa yansımasıyla “Fotoroman” adıyla bir konsept daha oluştu. Belli yaşanmışlıkları, belli anıları fotoğraf kadrajına yansıtma çabası sonucunda da son olarak “Büyüklere Masallar” adıyla bir konsept daha oluştu.

 

 

Çekilen tüm bu fotoğraflarla sanatsal anlamda göz doyurucu olan bu fotoğraf sergisi, Cumartesi günü Necla Hanım Konağı’nda saat 15:00’te açıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı’nın gerçekleştirdiği sergi açılışına çok sayıda misafir katıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, başta Yalçın Savuran olmak üzere tüm fotoğraf sanatçılarına sanatsal zenginliklerini Osmaneli’de sergiledikleri için kendilerine teşekkür ederek sanat camiasının duayenleri ile çalışmanın Osmaneli’yi tanıtmak adına önemine dikkat çekti.

 

 

İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı da yaptığı konuşmada “Böyle duayen fotoğraf sanatçısı Yalçın Savuran gibi ünlü sanatçıların çalışmalarını Osmaneli’de yapması bizi oldukça memnun etti.” Sözcüklerinin dile getirdi.

 

 

Fotoğraf Sanatçısı ve Sinema Eleştirmeni Yalçın Savuran ise desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı’ya ve Belediye Başkanı  Münür Şahin'e ve Osmaneli halkına teşekkür etti. Cumartesi günü açılan ve otuz gün boyunca açık kalacak Fotoğraf Sergimize tüm ziyaretçilerimizi bekleriz" dedi. 

Son Güncelleme: 13.01.2015 08:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle