DART TURNUVASI DÜZENLENDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güneşspor Kulübü tarafından dart turnuvası düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Mart 2022 Çarşamba 12:16
47 Okunma
DART TURNUVASI DÜZENLENDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güneşspor Kulübü tarafından dart turnuvası düzenlendi.


Turnuva ile ilgili olarak bilgi veren Dart branşı sorumlusu Hayriye Can, yaptığı açıklamada “Kadınlarımıza bu turnuva ile dart branşını tanıtmak ve onların anlamlı bir anıları olmasını sağlamak istedik. 30 kadının katıldığı turnuva single aut sistemi ile gerçekleşti ve turnuvamıza 59 yaşındaki Rahime Çolak ablamızın da katılması bizleri ayrıca mutlu etti.

Sporun, etkinliğin yaşının olmadığını göstermiş oldu. İlçemizin kıymetli esnaflarının sponsorluğunda gerçekleşen turnuvamızda birinci olan Azra Pişkinel ve Fatma Pişkinel’e ödüllerini Türkiye Bocce Dart Federasyonu İl Temsilcisi İsmail Torunlar ve Zeynep Tunç verdi.

Üçüncü olan Hayriye Can ve dördüncü olan Sevgi Apaydın’a madalyalarını Güneşspor kulübü dart antrenörü Özlem Torunlar ve Güneşspor kulübü Başkanı Ümit Kök, takdim etti. Ayrıca yarışmaya katılan tüm katılımcılara hatıra madalyası dağıtıldı.

Son Güncelleme: 16.03.2022 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle