BOZÜYÜK’TE “SİHİRLİ ELLER” TAKI TASARIM SERGİSİ AÇILDI

Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği, “Sihirli Eller” projesi takı tasarım kursu yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda açıldı.

01 Ekim 2014 Çarşamba 03:50
1864 Okunma
BOZÜYÜK’TE “SİHİRLİ ELLER” TAKI TASARIM SERGİSİ AÇILDI

 Bozüyük ilçesinde Engelliler Derneği, “Sihirli Eller” projesi takı tasarım kursu yıl sonu sergisi Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda açıldı.




Bozüyük Belediyesi, Engelliler ve Dayanışma Derneği işle Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleşen “Sihirli Eller” Projesi Takı Tasarım sergisinin açılış törenine Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı, Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik ve dernek üyeleri ile birlikte davetliler katıldı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Engelliler Derneği Başkanı İsmail Çelik’in açılışını birlikte yaptığı sergide; engelsiz yarınlar, en büyük asker bizim asker, sihirli eller projesi ve sosyal hayatta engel yok projelerinde yapılan çalışmaların yer aldığı görseller hakkında bilgi veren Dernek Başkanı İsmail Çelik bu projelerin gerçekleşmesinde kendilerine destek veren başta Belediye Başkanı Fatih Bakıcı olmak üzere İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

 

 

Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’da; “Bu çalışmalar ile engellilerimize imkân verildiğinde neleri başarabileceklerini net bir şekilde görüyoruz. Elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş. Biz belediye olarak bu anlamda her projenizde her çalışmanızda yanınızdayız” dedi. Serginin gezilmesinin ardından program sona ererken 4 ay devam eden ve yaklaşık 20 engelli kursiyerin katıldığı kurslarda üretilen tasarımların görücüye çıktığı serginin 3 gün boyunca ziyarete açık kalacağı öğrenildi.

 

 

Son Güncelleme: 01.10.2014 03:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle