BELEDİYE BAŞKANI KUTSAL TOPRAKLARDA

Bilecik’te, aralarından Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un da yer aldığı ve özel bir şirket tarafından kutsal topraklara gitmek için yola çıkan hacı adayı dualarla uğurlandı.

08 Ağustos 2016 Pazartesi 09:35
2368 Okunma
BELEDİYE BAŞKANI KUTSAL TOPRAKLARDA

  Bilecik’te, aralarından Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un da yer aldığı ve özel bir şirket tarafından kutsal topraklara gitmek için yola çıkan hacı adayı dualarla uğurlandı.

 

 

  Bilecik Cumhuriyet Meydanından demokrasi nöbeti sırasında Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve kafile yer alan diğer hacı adayları dualarla kutsal topraklara uğurlandılar. Uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, hacı adaylarının tüm tövbelerin kabul olacağı saatlerin yaşanacağı o güzide mekanları ziyarete gideceklerini belirterek,  “Öncelikle burada heyecanla, umutla, aşkla başlayan bu yolculuğunuzun, sağlık sıhhat içerisinde heyecanınızı hiç kırmadan, inancınızı arttırarak, Allah aşkınız artarak ve görevlerinizi yerine getirerek ailelerinize, yuvalarınıza dönmenizi Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.

 

 

 Aynı heyecanı geçen sene yaşayan bu kardeşiniz olarak sizleri uğurlarken imrenerek tekrar uğurlamanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Oralara gittiğinizde duaların kabul olacağı o saatlere ulaştığınızda memleketimizin, Müslümanların birliği, beraberliği, kardeşliği için dua edelim. Aramızdaki huzur için, sulh için, bu kardeş kanlarının akmasının dinmesi için dua edelim.

 

 

 Ve oralara giderken Türk milletinin asil kanının gerektirmiş olduğu o asalet ile nezaket ile zarafetle davranalım ve her zaman olduğu gibi memleketimizi en iyi şekilde temsil edelim” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’da içinde bulunduğu hacı adayları kutsal topraklara dualarla uğurlandılar.

 

 

  Öte yandan Vezirhan Belediye Başkanı sosyal medya üzerinden Mescid-i Nebevî’de çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Son Güncelleme: 08.08.2016 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle