AYKUT DİLSİZ MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde Bayırköy Belde Belediye Başkanı seçilen Aykut Dilsiz mazbatasını aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Nisan 2024 Pazartesi 18:27
211 Okunma
AYKUT DİLSİZ MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde Bayırköy Belde Belediye Başkanı seçilen Aykut Dilsiz mazbatasını aldı.


 

Bilecik’in üç beldesinden biri olan Bayırköy beldesinde 31 Mart Pazar günü gerçekleşen seçimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayırköy Belediye Başkan adayı Aykut Dilsiz kazanmıştı. Dilsiz, yapılan itirazların sonuçlanmasının ardından İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Mazbata törenine Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


 

Aykut Dilsiz, mazbatasını almasının ardından herkese teşekkür ederek, "İlk günden beri beni bu yolculuğumda yalnız bırakmayan ve beni seçen Bayırköy halkıma çok teşekkür ediyorum. 5 sene boyunca mükemmel bir belediyecilik bizleri bekliyor’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2024-04-08 20:39:02

Akp nin seçimi kaybettiği yerlerde itirazlar kabul edilip oylar yeniden sayılıyor. CHP nin itirazları red ediliyor. Bu nasıl iş

banner22

resim yükleresim yükle