A'DAN Z'YE KAPSAMLI ÇALIŞMA

Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi (PORSAB)’da altyapı çalışmaları devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Temmuz 2023 Perşembe 11:41
102 Okunma
A'DAN Z'YE KAPSAMLI ÇALIŞMA

Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi (PORSAB)’da altyapı çalışmaları devam ediyor.


Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ve OSB Müdürü Muammer Yıldırım, PORSAB yapımı devam eden yağmur suyu, kanalizasyon, su şebeke hattı ve elektrik altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Konumu gereği PORSAB'ın bölgedeki yatırımcılar tarafından çok tercih edildiğini belirten Kaymakam Altay, bölgede yapımı devam eden fabrikaların Pazaryeri ilçesinde iş istihdamı konusunda sıkıntılarını gidereceğini aktardı.
PORSAB'da bulunan bazı altyapı eksikliklerin yapılan çalışmalarla tamamlanacağını vurgulayan Kaymakam Altay, “Yapımı devam eden yağmur suyu, kanalizasyon, su şebeke hattı ve elektrik altyapı çalışmalarını yerinde inceleyip çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldık. Pazaryeri ilçemize desteklerinden dolayı Bilecik Valimiz Sayın Dr. Kemal Kızılkaya’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çalışmaİLÇE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle