TOKİ'DEN BAYRAM HEDİYESİ

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TOKİ'nin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Bilecik'te yaptırdığı 144 konutun hak sahiplerine anahtarlarını, düzenlenen törenle verdi.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
1341 Okunma
TOKİ'DEN BAYRAM HEDİYESİ
Başkan Selim Yağcı, anahtar teslim töreninde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı öncesi anahtar teslim törenini gerçekleştirerek vatandaşlara çifte bayram yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.Devletin her zaman vatandaşların, ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu vurgulayan Başkan Selim Yağcı, şunları aktardı: ;quot;Gerçekten bugün güzel bir olayın son aşamasına gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah aile ortamında, birlik ve beraberlik içinde hayatlarına devam ettirecekler. Konutlarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ işbirliği içinde gerçekleştirdiği sosyal konutlarımızın kura çekimlerini daha önce yapmıştık. Bugün de bayram öncesi anahtar teslim törenindeyiz. Devletimiz, vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahiplerimizin her zaman yanında. İnşallah burada siz kardeşlerimiz burada mutlu bir şekilde yaşarsınız. Mutlaka eksiklikler olacaktır. Bu eksiklikleri de yine işbirliği içinde tamamlanacağını belirtiyorum. Ben bu konutların sizlere hayırlı olmasını ve burada mutlu ve huzurlu günler geçirmenizi diliyorum. Başta Sayın Başbakanımız olmaz üzere ilgi bakanlıklarımız, valiliğimiz ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum. Bizler de bu mutluluğunuza ortak olduğumuz için kendimizi çok mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. Evlerinizin hayırlı, bayramınızın kutlu olmasını diliyorum.'' Konuşmaların ardından, temsili olarak, hak sahiplerinden Yücel ve Ayşe Korkmaz çifti ile Gülnaz Hülya Savcı'ya dairelerinin anahtarları,Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından verildi.Anahtar teslim törenine Mehmet Ali Fidan , Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami çınar , Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp özüdoğru törene katıldı.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTokiSahiplendirme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle