SMMMO BAŞKANI YENİ MUHASEBİCELERE RUHSATLARINI VERDİ

SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy, zorlu sınavlar sonucunda başarılı olarak Mali Müşavir olmaya hak kazanan, 3 kişiyi tebrik etti.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
2403 Okunma
SMMMO BAŞKANI YENİ MUHASEBİCELERE RUHSATLARINI VERDİ
Bilecik SMMMO Eğitim Salonu'nda gerçekleşen seminer öncesinde konuşan Şensoy , Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi ile Bilecik SMMMO arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitenin ilgili bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin iş yerlerinde staj görebilme imkanının bu yıl da sürdürüleceğini hatırlatan Şensoy, bu yıl söz konusu protokol kapsamında 23 öğrenciye staj ve uygulamalı eğitimler verileceğini aktardı.
Konuşmanın ardından Şensoy, serbest muhasebeci ve Mali müşavir olmaya hak kazanan Emel tekeli, Ayşe Ceyhan Karaçam ve Cüneyt Geven'e belge vererek, rozet taktı
Daha sonra Toplantıda Bilecik SMMMOTürkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nce (TüRMOB) ;quot;LUCA Projesi;quot; kapsamında geliştirilen, LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı tanıtım semineri düzenledi.Seminerde, ;quot;LUCA Projesi;quot; temsilcilerinden LUCA eğitmeni Serpil Akgün ve bölge koordinatörü Birol Köse katılımcılara bir sunum yaptı.
Seminer sonunda Gölpazarı ilçesinden geldiği için seminere yetişemeyen ve Mali müşavir olmaya hak kazanmış Cüneyt Geven SMMMO Başkanı Hüseyin Şensoy'un Ruhsatını vermek üzere Mali Müşavir Denetleyicisi Nevin Tan'a jest yaparak ruhsatını vermesini istedi. Bu davranışı ile Başkan Şensoy Bilecik'deki Siyasi çekişmenin olduğu bir ortamda rakibine bu jesti yaparak örnek bir davranış sergiledi.

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle