Başkan Selim Yağcı'nın ''Organ Bağışı Haftası'' mesajı

Başkan Selim Yağcı'nın ''Organ Bağışı Haftası'' mesajı

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
864 Okunma
Başkan Selim Yağcı'nın ''Organ Bağışı Haftası'' mesajı
;nbsp;Belediye BaşkanI Selim Yağcı, ''3- 9 Kasım Organ Bağışı Haftası'' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Selim Yağcı, mesajında organ naklinin çok önemli bir konu olduğunu ve tüm vatandaşların duyarlı olması gerektiğini kaydetti. İnsanların birbirlerine yapacağı en büyük fedakarlığın sağlık noktasında yapılacak fedakarlık olduğunu belirten Başkan Selim Yağcı, şunları aktardı:
;nbsp;''Organ bağışı, bir kişi yerine birçok kişinin hayata tutunması anlamına geliyor aslında. ;nbsp;Her yıl toplumsal farkındalık oluşturması açısından bu tarihlerde ilimizde çeşitli programlar gerçekleştiriliyor. Organ bağışı sadece bir gün veya hafta ile anlatılacak bir konu değildir. Ancak burada amaç bu konuda insanların bilinçlenmesini sağlamaktır. Biz de dahil olmak üzere herkesin organ bağışının önemini ve sağladığı faydaları halkımıza anlatarak organ bekleyen hastalarımıza gerekli bağışın sağlanmasına yardımcı olması gerekir. ;nbsp;Dinimiz açısından da Diyanet İşleri Başkanlığı bu konuda olumlu görüş belirtmiş ve izin vermiştir. Ben de bu noktada bütün organlarımı bağışladım. Medyadan da görüyoruz ki bazen bir kişinin bağışlanan organları birden fazla kişiye nakil ediliyor ve bu insanların yeniden hayata tutunmasına vesile oluyor. Bu bakımdan bir insanı yeniden hayata, sağlıklı şekilde döndürmenin mutluluğu tarif edilemez. ;nbsp;Ben bu hafta vesilesi ile halkımızı organ bağışı konusunda aktif katılımcı olmaya davet ediyor, kendimizi ve çevremizi bu konuda bilinçlendirmeye çağırıyorum.'';nbsp;

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle