ZORLU MAÇI SÖĞÜTSPOR KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda ikinci hafta geride kalırken zorlu maçı Söğütspor kazandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Nisan 2024 Perşembe 11:50
109 Okunma
ZORLU MAÇI SÖĞÜTSPOR KAZANDI

Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda ikinci hafta geride kalırken zorlu maçı Söğütspor kazandı.


 

Bilecik 1. Amatör Lig'de A ve B gruplarında ilk üç sırada bitiren takımlar şampiyonluk yarışı için Play-Off Grubu'nda geçtiğimiz hafta kıyasıya bir mücadele başlamıştı. Play-Off Grubu'nda ilk haftada Vitraspor kendi evinde 1308 Osmaneli Belediyespor'a 1-0 yenilirken, Söğütspor, İçköyspor'u 6-1 yendi. Gölpazarı Belediyespor ile Osmaneli Gençlerbirliğispor arasında oynanan maç 87 dakikasında 3-3 iken yarıda kaldı. Bu maçı Gölpazarı Belediyespor hükmen 3-0 kazandı.


Zorlu maçı Söğütspor kazandı
Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nun ikinci haftasında şampiyon adayı gösterilen iki takım karşı karşıya geldi. Osmaneli İlçe Stadı'ndan 1308 Osmaneli Belediyespor ile Söğütspor karşı karşıya geldiğini maçı Söğütspor 1-0 kazarak, ikide iki yaptı. Gölpazarı Belediyespor ilk hafta aldığı hükmen galibiyet sonrası İçköyspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle dönünce o da puanını 6'ya çıkardı. Vitraspor, Osmaneli Gençlerbirliğispor karşısında deplasmanda 4-0 kazanarak, rahat bir 3 puan aldı. Bu sonuçlar sonrası Söğütspor ve Gölpazı Belediyespor 6'şar puanla ligde liderliği paylaşırken, Vitraspor, 1308 Osmaneli Belediyespor 3'er puanda 3 ve 4'üncü sırayı paylaştı. Ligde henüz puanı olmayan İçköyspor ve Osmaneli Gençlerbirliğispor 5 ve 6'ncı sırayı paylaştı.
Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nun 3'üncü haftasında İçköyspor-1308 Osmaneli Belediyespor, Gölpazarı Belediyespor-Vitraspor ve Söğütspor-Osmaneli Gençlerbirliğispor karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAmatörLİG
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozkurt 2024-04-18 19:48:07

Gelee gidene 5-6 atan takımın maçına da Zorlu mac dedinya

banner22

resim yükleresim yükle