YAYAYA ÇARPTI KAÇARKEN PLAKAYI ELİYLE KAPATTI

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

31 Temmuz 2014 Perşembe 10:51
2555 Okunma
YAYAYA ÇARPTI KAÇARKEN PLAKAYI ELİYLE KAPATTI

Bilecik'te, yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı yaşlı bir vatandaş yaralanırken, kazadan sonra olay yerinden ayrılan aracın arkasında oturan kişinin, okunmaması için plakayı eli ile kapatmaya çalışması duyarlı bir vatandaş tarafından görüntülendi. Edinilen bilgiye göre; Atatürk Bulvarı üzerinde Aziz Tutkan isimli vatandaşa, yolun karşısına geçmek isterken 16 KLH 84 plakalı bir motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi ile Aziz Tutkan yaralandı. Olay sonrası sürücü, arkasında başka bir kişiyi de taşıdığı motosikleti ile olay yerinden kaçtı.

 

 

Bu sırada yolda aracı ile seyreden duyarlı bir vatandaş tarafından aynı anda çekilen fotoğrafta, kasksız olduğu görülen sürücünün arkasında oturan şahsın, okunmaması için motosikletin plakasını eli ile kapatmaya çalışması görüntülendi.

 

 

  Yaralı Aziz Tutkan, bir süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis görevlileri tarafından ambulansla Bilecik Devlet Hastanesi kaldırılırken, plakası okunamayan motosiklet sürücüsü, emniyet güçleri tarafından çevredeki mobese kameralarından plakası tespit edilip yakalama çalışmalarına başlatıldı.

 

 

 Bu arada ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsünün bir süre sonra Çarşı Polis Merkezine teslim olduğu öğrenildi.

 

 

Son Güncelleme: 31.07.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle