YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 2 KARDEŞTEN 1'İ ÖLDÜ DİĞERİ YARALANDI

Bilecik'in Yenipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kardeşten 1’i ölü, diğeri yaralandı.

23 Haziran 2014 Pazartesi 05:36
4806 Okunma
YAŞANAN TRAFİK KAZASINDA 2 KARDEŞTEN 1'İ ÖLDÜ DİĞERİ YARALANDI

 Bilecik'in Yenipazar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kardeşten 1’i ölü, diğeri yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Yakup Kaya (51) Eskişehir’den, Yenipazar'da bulunan bacanağını ziyarete geldi. Yakup K. 26 RZ 571 plakalı otomobiline, bacanağının çocuklarını ve kendi çocuklarını alarak Yenipazar'a bağlı Belkese köyüne kiraz toplamak için gitti. Çocuklarının arabadan inmesi üzerine otomobilin yönünün değiştirmek için tekrar otomobile binen şoför Yakup Kaya çocuklarının yolda oynamaları ve farklı yönlere kaçmaları üzerine panik yaparak, bacanağının çocuğu olan Emirhan Ş. K. (6) ile ablası Esra K. (13) çarptı. Çarpmanın etkisi ile arabanın altında kalan 6 yaşındaki Emirhan Ş. K. tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Yaralı Esra K. olay yerine 112 Acil Servis ambulansı ile Yenipazar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

 

 Sürücü Yakup Kara gözaltına alınırken, kazada hayatını kaybeden Emirhan Ş. K.'nın cenazesi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incemeler sonucu Yenipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze burada yapılan işlemler sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Eskişehir’e gönderildi.

 

 

Son Güncelleme: 23.06.2014 05:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle