VİTRASPOR: 3 - EDEBALİ SPOR: 0

Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında lider Vitrasspor, Bilecik deplasmanında 3 puanı bulduğu 3 golle aldı.

31 Ocak 2016 Pazar 13:37
1611 Okunma
VİTRASPOR: 3 - EDEBALİ SPOR: 0

 Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında lider Vitrasspor, Bilecik deplasmanında 3 puanı bulduğu 3 golle aldı.  

 

 

  Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 16’inci hafta müsabakasında, grup lideri Bozüyük temsilcisi Vitraspor, Bilecik deplasmanında Edebali Spor’u 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

 

 

Maça dengeli bir futbola başlayan iki takım, birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 15’inci dakikasında gelişen Vitraspor atağında Mustafa Yüksel topu filelere göndererek durumu 1-0 yaptı. Bu gol sonrası yakalanan karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı Vitraspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

 

  İkinci yarıda daha diri bir futbol sergileyen Vitraspor, maçın 68’inci dakikasında Oğuz Tavsavar’ın golü ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonra oyun üstünlüğü iyice eline alan Vitrasporlu oyuncular maçın 75’inci dakikasında İbrahim Şenel ile durumu 3-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru olurken, lider Vitraspor puanı 44 yaparak, averajla liderliğini sürdürdü. Edebali Spor ise, 31 puanda kaldı.

 

  Öte yandan maçın 80’inci dakikasında sakatlanan Edebalispor kalecisini omuzlarında taşıyan Vitrasporlu yedek oyuncular tribünler tarafından alkışlandı.

 

 

 

Son Güncelleme: 31.01.2016 13:37
Anahtar Kelimeler:
EdebaliVİTRAGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle