VEZİRHAN'DA GELENEK BOZULMADI

Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde geleneksel hale gelen belde iftarı bu sene de gerçekleşecek.

18 Haziran 2016 Cumartesi 03:50
757 Okunma
VEZİRHAN'DA GELENEK BOZULMADI

Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde geleneksel hale gelen belde iftarı bu sene de gerçekleşecek.

 

 

 

     Belediye iftar çadırında her gün 50 ile 100 kişiye iftar verilmesi yanı sıra Ramazan ayında geleneksel hale getirilen Vezirhan Geleneksel İftarında Vezirhanlılar 20 Haziran Pazartesi günü belediye hizmet binası yanında buluşacak. Düzenlenecek olan iftar programında geleneksel Ramazan eğlencelerinin yanı sıra Dursun Ali Erzincanlı da Vezirhanlılarla olacak.  Gerçekleştirilecek iftar hakkında açıklama yapan Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

 

 

      Duymuş, "Ramazan Ayı boyunca iftar çadırlarımız halkımıza açık ama bu program bizim için başka bir boyutta. Gelenek haline getirdiğimiz bir iftar programımız. Her sene yaptık ve çok güzel zamanlar geçirdik halkımızla. Ramazan ayının tüm güzelliklerini, tüm eğlencelerini yaşadığımız bir program oluyor. Gelenek haline gelmiş Ramazan eğlencelerimizden Orta Oyunu, Karagöz Hacivat, Semazen Gösterileri, sürprizler ve çocuklarımız için oyun grupları olacak. Osman Vahit Özdal ve Recai Kurt gibi sanatçılarımız gibi aynı zamanda Dursun Ali Erzincanlı da halkımızla buluşacak. Tüm halkımızı 20 Haziran Pazartesi günü geleneksel iftarımıza bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2016 03:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle