VELİLERİ KİMSE DİNLEMEDİ BAKANLIK BİLDİĞİNİ OKUDU

Bilecik’te günlerdir kamuoyunu meşgul eden Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi’nin dönüştürülmesi konusu bir karara bağlandı.

08 Temmuz 2014 Salı 11:20
1909 Okunma
VELİLERİ KİMSE DİNLEMEDİ BAKANLIK BİLDİĞİNİ OKUDU
  Bilecik’te günlerdir kamuoyunu meşgul eden Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi’nin dönüştürülmesi konusu bir karara bağlandı.
 Geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim İl Müdürü İsmail Altınkaynak ile yaptığımız röportajda Bilecik Anadolu Öğretmen Liselerinin dönüştürülmesi konusunda bir takım bilgiler almıştık. Haberimiz üzerine Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci velileri imza kampanyası başlatmış olup, yüzlerce kişinin imzası alıp okullarının İmam Hatip Lisesi’ne dönüştürülmemesi için ellerinden geleni yapmışlardı. Fakat İl Milli Eğitim Müdürlüğü topu kendi üstünden atıp kararı bakanlığın vereceğini açıklamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı ise, 1 Temmuz 2014 tarihinde Bilecik’te yer alan Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi’nin, İmam Hatip Lisesine dönüştürmesini onayladı.
 Bu dönüşüm işleminden sonra neler olacak, mevcut öğrenciler öğrenimlerine devam edip mezun olunca diplomalarında Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu yazacak. Okula bir tabela daha eklenip çift tabelalı okul olacak. Bu çift tabela mevcut okuyan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tamamen mezun olduktan sonra Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi tabelası kalkacak.


Son Güncelleme: 08.07.2014 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle