VALİ ŞEFİK AYGÖL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Bilecik Olay Haber ailesi olarak Vali Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret ettik.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
06 Aralık 2023 Çarşamba 12:55
252 Okunma
VALİ ŞEFİK AYGÖL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

Bilecik Olay Haber ailesi olarak Vali Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret ettik.

Bilecik Olay Haber kurucusu İbrahim Rafet Sünetci ve muhabir Hilal sevim olarak Vali Şefik Aygöl’ü makamında ziyaret ederek gündem üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Bilecik’e hizmet etmek için bu makamda olduğunu söyleyen Vali Aygöl, ‘’Bizler burada oturmak için değil hizmet etmek için varız. Saat kaç olursa olsun bir sorun olduğunda içimi huzursuz eden şeyler varsa bunun çözülmesi için elimden geleni yaparım. Her şeyin alt yapısı sevgi ve saygıdır. İnsanlarımıza, çocuklarımıza sevgimizi vereceğiz ki karşılığını alabilelim. Ben herkese sevgimi gösteriyor ve hissettiriyorum. Bilecik halkı ile çok iyi anlaştık. Daha çok projelerimiz var. Hepsini zamanı geldiğinde hep birlikte sunacağız’’ ifadelerini kullandı.

Vali Aygöl, Olay Haber adına çalışma hayatımızda başarılar dilerken, İbrrahim Rafet Sünetci ise Vali Aygöl’e yaptığı çalışmalar adına teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle