ÜNİVERSİTELİLERDEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

Bilecik'te Vatansever Üniversiteli Gençler, darbe girişimine tepki olarak bir basın açıklaması yaptı.

21 Temmuz 2016 Perşembe 07:05
752 Okunma
ÜNİVERSİTELİLERDEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

   Bilecik'te Vatansever Üniversiteli Gençler, darbe girişimine tepki olarak bir basın açıklaması yaptı.  

 

 

    Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan gençler adına basın açıklaması yapan Mahmut Kaya, Türkiye'nin karanlık bir çukura sürülmek istediğini belirtti. Kaya, "Hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece kendini bilmez, şuursuz, Fethullahçı Terör Örgütüne bağlı bir grup sözde asker tarafından darbe yapılmak istenmiş, halkın iradesiyle, seçimle başa geliş Cumhuru Reis ve hükümet devrilmek istenmiş, ülkemiz sıkı yönetim ilan edilip, karanlık bir çukura sürülmek eski Türkiye günleri yeniden yaşatılmak istenmiştir.

 

 

    Fakat bu vatan için gözünü kırpmadan canını verecek halkı hesap edememişlerdir. Geçmiş dönemlerde ülkemiz darbe girişimlerine boyun eğmiş, eğdirilmiş bu ülkenin Başbakanı halkın gözü önünde asılmıştır. O dönemlere şahitlik eden bir çok kişi şimdi diyor ki, 'Keşke biz de o gün sokağa çıkıp Adnan Menderes'e sahip çıksaydık bugün bunlar olmazdı" ifadelerini kullandı.

 

 

   Vatansever Gençler olarak nöbette olduklarını belirten Kaya, şöyle devam etti:

  "Şimdi de biz Vatansever Üniversiteli Gençler olarak ileride keşkeleri kullanmamak için meydanlardayız, nöbetteyiz. Şunu belirtmek isteriz ki bugün meydanlarda onu, bunu yok bugün meydanlarda vatanını sevenler var. Bugün meydanlarda cuntacı çapulculara müsaade etmeyen, vatan hainlerinin uşağı olmuşlara geçit vermeyenler var.

 

 

     Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın bir sözünü paylaşmak istiyorum. 'Bir milletin asıl gücü topu tüfeği tankı değil, inançlı ve imanlı gençleridir.'  İnşallah imanımızı ve bu imandan gelen vatan sevgimizi kalbimizden gönlümüzden çıkarmayacağız, çıkartamayacaklar.

 

 

    Fethullahçı Terör Örgütü'ne bağlı cuntacıların şehit ettiği vatan evlatlarını rahmetle anıyor, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralananlara Rabbimizden acil şifalar diliyoruz. Son olarak Rabbim devletimize, milletimize böyle kötü günleri yaşatmasın. Rabbim devletimizin başındakileri, milletimizi korusun kollasın."

Son Güncelleme: 21.07.2016 07:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle