BİRLİK HABER-SEN'DEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilciliği, darbe girişimine tepki gösterdi.

21 Temmuz 2016 Perşembe 07:13
1082 Okunma
BİRLİK HABER-SEN'DEN DARBE GİRİŞİMİNE TEPKİ

    Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilciliği, darbe girişimine tepki gösterdi.

 

 

   Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) önünde toplanan grup, "Devletimize ve milletimize yönelik olarak yapılan darbe girişimini nefretle kınıyoruz" yazılı pankart açtı. Grup adına açıklama yapan Birlik Haber-Sen Bilecik İl Temsilcisi Sedat Çakmak, her darbenin milli iradeye, vatana, millete karşı ihanet olduğunu söyledi. Çakmak, "Bugüne kadar yaşadığımız darbelerin hiçbiri de, 15 Temmuz'daki darbe girişimi kadar alçakça ve haysiyetsizce olmamıştır.

 

 

    Hiçbir darbe, manevi değerlerimizi sömüren, tasması başkalarının elinde olan söz de hoca kılıklı bir hain tarafından yönetilmemiştir. Hiçbir darbe, halkına karşı silah çekmemiştir. Hiçbir darbe, havadan halkını bombalamamış, halkının üzerinden tanklarla geçmemiştir. Milletin iradesini temsil eden ve milletin evi olan Türkiye Büyük Millet Meclisine bomba yağdırmamıştır.

 

 

     Bunları Polatlı'ya kadar gelen düşman orduları bile yapmamıştır. Fakat asker kılığına girmiş, beyinleri haşhaşla uyuşturulmuş cani teröristler ve üst akılları, 15 Temmuz Cuma günü bu millete tarifsiz acılar yaşatmışlardır. Bu darbeye yeltenen FETÖ'nün elebaşını ve beyinleri ele geçirilen yardakçılarını lanetliyor ve kınıyoruz" dedi.

 

 

    Son olarak inadına demokrasi, inadına milli irade, inadına barış, inadına kardeşlik sloganları atan grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Son Güncelleme: 21.07.2016 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle