U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BİRİNCİ KADEME KURALARI BİLECİK'TE ÇEKİLDİ

Bilecik'te oynanacak U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi.

12 Mayıs 2016 Perşembe 10:37
1169 Okunma
U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BİRİNCİ KADEME KURALARI BİLECİK'TE ÇEKİLDİ

 Bilecik'te oynanacak U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının kura çekimi gerçekleştirildi.  

 

 

  Bilecik Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) il binasında yapılan U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakası kura çekimine turnuvaya katılacak 6 takım temsilcilerinin yanı sıra Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku,  İl Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Tesisler Müdürü İsmail Özdil katıldı.

 

 

  Yapılacak kura çekimi öncesi açılış konuşmasını yapan Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun,  Bilecik’te oynanacak U14 Türkiye kupası müsabakalarının kura çekimleri için toplandıklarını belirtti. Tosun, “Bilecik’in tanıtımı açısından çok önemli olan bu tür organizasyonlarda destek ve katkıları olan Federasyon yetkililerine teşekkür ederek gruplara katılan tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

 

 

  “U14 1. KADEME MAÇLARINI BİLECİK 6 TAKIMA EV SAHİPLİĞİ EDECEK”

 

  Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ise, U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakasına Bilecik’in 6 takıma ev sahibi edeceğini söyledi. Takımların 3’erli gruplar halinde A ve B grubu olarak 2 gruba ayırdıklarını belirten Toku, “İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Eskişehir illerinden 6 takım mücadele edecek. 2 İstanbul, 2 Bursa, 1 Eskişehir birde Balıkesir takımlarının katılacağı U14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe futbol müsabakalarında takımlara başarılar diliyorum. Şampiyon olan takıma ise, 2. Kademe maçların da başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

    Konuşmaların ardından çekilen kuralar sonucu A grubu, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Bursa Gemlik Belediyespor, İstanbul Başıbüyükspor yer alırken, B grubunda ise; İstanbul Çağrım Marmaraspor, Eskişehir Demirspor, Bursa Arabayatağı Spor yer aldılar.

 

 

    Ayrıca, turnuvanın ilk maçı 13 Mayıs günü (yarın) Bilecik Edebali Stadı’nda saat 16.00’de Eskişehir Demirspor ile İstanbul Çağrım Marmaraspor arasında oynanacak müsabaka ile başlayacak. B grubunun ilk maçı ise;aynı günü ve aynı statta saat 18.00’da Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bursa Gemlik Belediyespor arasında oynanacak.

 

 

  Müsabakaların 13-14-15 Mayıs tarihlerinde başlayacağı, finalin ise 16 Mayıs günü oynanacağı belirtildi.

 

Son Güncelleme: 12.05.2016 10:37
Anahtar Kelimeler:
SporBİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle