TÜRK MÜHENDİSLER VE MİMARLAR BİRLİĞİ ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ.

Türk Mühendisler ve Mimarlar Birliği heyeti Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret etti.

08 Mart 2014 Cumartesi 09:33
1246 Okunma
TÜRK MÜHENDİSLER VE MİMARLAR BİRLİĞİ ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ.

 Türk Mühendisler ve Mimarlar Birliği heyeti Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret etti.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci, Türsav Başkanı Yahya Akengin, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, Mustafa Babal ve Ayhan Ertürk’ten oluşan Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği heyeti Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini ziyaret ederek idareci ve akademisyenler ile görüşmelerde bulundular. Ziyaret esnasında Üniversitenin kampüs yapılanması ve mimarı özellikleri değerlendirildi.

Ziyaretler sonrası Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği adına “Kuruluşun ve Kurtuluşun Beşiği Aziz Toprakların Üzerinde, Ecdadımızdan Yadigar Köklü Geçmişimizdeki Mührü Sökülmez Türk-İslam Karakterimizin ve Damgalarımızın Güçlü Geleceğimize Taşınması, Yaşatılması ve Gelecek Nesillere Aktarılması Noktasında Üniversitenizin Sergilemiş Olduğu Hizmetler Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Camiası Tarafından Büyük Takdir ile Karşılanmaktadır” yazılı belgeyi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan’a  takdim edildi.

Son Güncelleme: 08.03.2014 09:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİK ÜNİVERSİTESİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle