ERBAKAN BİLECİK'E GELDİ

Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan Bilecik'e geldi.

08 Mart 2014 Cumartesi 13:46
2069 Okunma
ERBAKAN BİLECİK'E GELDİ

Saadet Partisi Genel Başkan baş danışmanı Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan bir takım ziyaretlerde bulunmak ve halka seslenmek  üzere Bilecik’e geldi.  

  Bilecik İl Müftülüğünün önünde saat 14:00’da partililer tarafından karşılanan Erbakan, halkı selamlayarak sevgi yürüyüşü gerçekleştirip şehitler parkında ise halka seslendi.

  Şehitler parkında halka ve partililere seslenen  Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan, 30 Mart seçimleri  yerel seçimler olduğunu ve Belediye başkanlarının seçileceği seçimler olduğu belirtti. Erbakan, “ Bu seçimlerin bir diğer çok önemi daha vardır. Bu seçimlerde evet Belediye Başkanımızı seçeceğiz, yerel yönetimlerimizi belirleyeceğiz fakat aynı zamanda Bilecik’liler olarak ve tüm Türkiye’liler olarak ülkemize, milletimize ve Türkiye’nin ötesinde ki İslam alemine bir istikamet belirleyecek. Bu istikamet belirlenirken bugüne kadar iktidarda bulunanların yaptığı tahribatlar yaptıkları yanlış icraatlar göz önünde bulundurulmalıdır. Bunların onaylanıp onaylanmayacağına karar verilmelidir. 30 Mart da sadece yerel yöneticilerimizi  değil aynı zamanda Ülkemize bir istikamet de belirleyeceğiz" dedi.

  “SOLCULARDA GELMESİN AK PARTİLİLERDE GELMESİN”

  Konuşmasının devamında Erbakan, “Biz bunları anlattığımızda bizlere soruyorlar. Efendim doğru söylüyorsunuz ama bunlar gitsin de bunların yerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) mi gelsin. Solcular mı? gelsin. Bu soruyu soran kardeşlerimize ne cevap veriyoruz. Ey mübarek kardeşim, ey Müslüman kardeşim, sen bu sorunla şunu mu demek istiyorsun. Vatan toprakları şehit kanıyla alınmış, vatan topraklarını yabancılara, namaz kılmayanların satmasından sa, namaz kılanların satması daha iyimi demek istiyorsun. Anadolu’nun bağrına Gaziantep’e, Kahramanmaraş’a, şehit kanıyla sulanmış topraklara emperyalizmin patriot füzelerini kolej mezunlarına yerleştirmektense imam hatiplilerin yerleştirilmesi mi? Daha iyi diyorsun. 120 katrilyon,  ayda 10 katrilyon,  1 saat de 5 trilyon lira faizi borç faizini yani haracı dış güçlere emperyalizme,  siyonizme, namaz kılmayanların ödemesinden ise  namaz kılanların ödemesi daha iyimi diyorsun.

Elbette ki CHP elbette ki solcularda gelmesin fakat bu tahribatı yapan Ak Partinin mutlaka millet den gereken cevabı gereken dersi alması lazım. İşte bunun için 30 Mart’ta Belediye Başkanı’nı seçerken aynı zamanda burada kısaca özetlemeye çalıştığımız bu 12 senelik Cumhuriyet tarihinin en büyük tahribatına da dur demeniz ve gereken cevabı vermeniz gerekir. Osmanlının merkezinde yaşayan, Osmanlının torunları olan Bilecik’in Söğüt’ün evlatlarına bu yakışır, milli görüş yakışır, Saadet Partisi yakışır“ diye belirtti.

  Saadet Partisi Genel Başkan baş danışmanı Dr. Muhammet Ali Fatih Erbakan konuşmasının ardından Bursa iline giderek orada Erbakan Vakfının açılışını gerçekleştireceği belirtildi.

 

Son Güncelleme: 08.03.2014 13:46
Anahtar Kelimeler:
GeldiBilecikeErbakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle