TÜRK BÜRO SEN İŞ YERİ TEMSİLCİLİĞİ BÜROSU ODASI AÇILDI

Bilecik Türk Büro Sen İş Yeri Temsilciliği Odasının açılış töreni düzenlendi.

21 Ağustos 2015 Cuma 10:42
1596 Okunma
TÜRK BÜRO SEN İŞ YERİ TEMSİLCİLİĞİ BÜROSU ODASI AÇILDI

Bilecik Türk Büro Sen İş Yeri Temsilciliği Odasının açılış töreni düzenlendi.

 

 

Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nda düzenlenen açılış törenine, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert, Kamu-Sen Sakarya İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Şube Başkanı Rahim Varol, Türk Tarım Orman-Sen Yalova Başkanı Osman Sezgin, Türk Büro-Sen Yalova Şube Başkanı Hacı Kalaycı, Türk Büro-Sen Bursa Şube Başkan Yardımcısı Melih Tamaçoğlu, Türk Büro-Sen Eskişehir Şube Başkanı Zafer Güney, Türkiye Kamu-Sen Bilecik Temsilcisi Ömer Yel ve sendika üyeleri katıldı.

 

 

Açılış töreninde konuşma yapan Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert ,”4688 sayılı yasa gereği işyerlerinde yetkili olan sendikalara, idarenin uygun göreceği fiziki şartlar ölçüsünde İşyeri Temsilciliği odası tahsis etme gibi bir zorunluluğu var ama biz zaman zaman bazı kurumlarda bazı idarelerde iş yeri temsilciliği açmak veya sendikamıza tahsis etmesi noktasında bazı sorunlar yaşamış bir sendikayız” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Türk Büro Sen İş Yeri Temsilciliği bürosu odasının açılışını Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert kurdele keserek gerçekleştirdi. 

Son Güncelleme: 21.08.2015 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle