TÜFE YILLIK ARTIŞ ORANI BİLECİK’TE DAHA YÜKSEK

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ülke geneli Kasım 2020 ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık artışı, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölgede daha yüksek çıktı.

03 Aralık 2020 Perşembe 17:17
112 Okunma
TÜFE YILLIK ARTIŞ ORANI BİLECİK’TE DAHA YÜKSEK

 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan ülke geneli Kasım 2020 ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık artışı, Bilecik'in de içinde bulunduğu bölgede daha yüksek çıktı.

Ülke genelinde Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), 2020 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 2,30, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 13,19, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14,03 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12,04 artış gerçekleşti.

Bursa, Eskişehir, Bilecik illerinin dahil olduğu bölgede ise Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 14,36, aylık yüzde 2,30 arttı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERTÜFE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle