TSO'DAN MUHTEŞEM İFTAR

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Bilecik protokolüne ve oda üyelerine iftar yemeği düzenlendi.

09 Temmuz 2015 Perşembe 04:39
1404 Okunma
TSO'DAN MUHTEŞEM İFTAR

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Bilecik protokolüne ve oda üyelerine iftar yemeği düzenlendi.

 

 

  Ticaret ve Sanayi Odası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Azmi Özcan,  İl Müftüsü Necati Akkuş, Bilecik Baro Başkanı Halime Aynur, sivil toplum kuruluşlu temsilcileri, il ve ilçe sanayici iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

  İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fevzi Uzun, uzun zaman sonra Ramazan ayında tekrar iftar yemeğinde beraber olduklarını belirterek, "Bereket rahmet dolu Ramazan günlerinin sonuna yaklaşıyoruz. Maalesef bu Ramazanda da bölgemizde kan akıyor.

 

 

 Öncelikle komşularımız Suriye, Irak ve diğer Müslüman ülkelerde zulüm terör ve katliamların ardı arkası kesilmiyor. Ülkemizde de istişare ve meşaleti hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. Herkesin kendi işine odaklanması ve problemlerin çözümünde ortaya konması ülkemizde özlediğimiz birlik ve beraberliği sağlayacaktır. Gelecek yıl huzur ve barış dolu bir Ramazan ayına kavuşmak dileği ile" dedi.  

 

 

 Canlı ilahiler eşliğinde yapılan iftar yemeğinde Osmanlı şerbeti dağıtılırken İl Müftüsü Necati Akkuş’un okuduğu dua ile iftar yemeği son buldu.

 

Son Güncelleme: 09.07.2015 04:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTSOIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle