TRAFİK İŞARET LEVHALARI TAHRİP EDİLİYOR

Bilecik’te şehrin değişik noktalarında bulunan bazı trafik işaret levhaları tahribata uğradı.

24 Ocak 2017 Salı 13:48
1485 Okunma
TRAFİK İŞARET LEVHALARI TAHRİP EDİLİYOR

Bilecik’te şehrin değişik noktalarında bulunan bazı trafik işaret levhaları tahribata uğradı.

 

 

 

  Sürücüleri bilgilendiren trafik levhalarının sorumsuz kişilerin hedefi haline gelmesi kazalara davetiye çıkarıyor. Bilecik’te  şehir merkezinde yer alan bazı trafik işaret levhaları, bilinçsiz vatandaşlar tarafından tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Sürücülere bulunduğu güzergah hakkında bilgiler veren trafik levhaları işlevini yerine getiremez duruma getiriliyor. Şehir merkezinde yaşanan bu olumsuzluklar hem ciddi bir ekonomik kayba hem de araçların kaza risklerinin büyük oranda artmasına sebep oluyor.

 

 

 Trafik levhalarının tahribata uğramasının ülke ekonomisine zara verdiğine dikkat çeken ilgililer, "Vatandaşlarımızın ödediği vergilerle işaret levhaları  yapılıyor. Vatandaşlarımızı  duyarlı olmaya ve bu olaylara sahip çıkmasına davet ediyoruz” denildi.

 

Son Güncelleme: 24.01.2017 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle