TERÖRE TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyen bir basın açıklaması yayımladı.

08 Eylül 2015 Salı 10:48
1499 Okunma
TERÖRE TEPKİLER DEVAM EDİYOR

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Haşim Balcı, son günlerde yaşanan terör olaylarını lanetleyen bir basın açıklaması yayımladı.  

 

 

  Haşim Balcı, mesajında, son günlerde yaşanan hain terör saldırıları sonucu ülke ve millet olarak yasa boğulduklarını belirtti. Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast eden, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan hain terör saldırılarını nefret ve şiddetle kınadıklarını ifade eden Balcı, “Bu saldırıları gerçekleştiren alçaklar şunu hiçbir zaman unutmasınlar: Biz geçmişte olduğu gibi bugün de, yarın da hep birlikte terörün karşısında, tek vücut ve tek ses olarak karşı duracağız. Yıllardır ülkemizi bölmeye, şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan terör odaklarına karşı güvenlik güçlerimizin gereken cevabı vereceğine olan inancımız tamdır. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimize en ufak bir zarar veremeyecektir. Terörle mücadelede uğradıkları hain saldırı sonucu şehit düşen asker ve polislerimize yüce Allah’tan rahmet; kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağ olsun” diye belirtti.

Son Güncelleme: 08.09.2015 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle