SU EĞLENCE DÜNYASI 6 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Yaz mevsiminin gelmesiyle Bilecik Belediye Su eğlence Dünyası 6 Haziran Pazartesi günü hizmete açılıyor.

03 Haziran 2016 Cuma 08:27
3442 Okunma
SU EĞLENCE DÜNYASI 6 HAZİRAN’DA AÇILIYOR

    Yaz mevsiminin gelmesiyle Bilecik Belediye Su eğlence Dünyası 6 Haziran Pazartesi günü hizmete açılıyor.  

 

 

  Bilecik Belediyesi tarafından Bilecik’e kazandırılan ve Bileciklilerin yoğun ilgiyle zaman geçirdiği Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası, 6 Haziran Pazartesi günü Bileciklilere kapılarını açıyor. Bilecik Belediyesi tarafından konu hakkında açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, Su Eğlence Dünyası; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü erkekler için hizmet verirken; Salı Perşembe ve Cumartesi günleri de kadınlara, Pazar günleri ise ailelere hizmet verecek.

 

 

    Günde iki grupta hizmet verecek olan Su Eğlence Dünyası'nda; birinci grup 13.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verirken, 15.00 ile 16.00 saatleri arasında ise havuz temizliği yapılacak. Su Eğlence Dünyası ikinci grup programı kapsamında ise 16.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

 

    20 Haziran tarihi itibariyle Yaz Spor Okulları Yüzme Kursları kapsamında öğrencilere hizmet verecek olan Su Eğlence Dünyası, Cumartesi ve Pazar günleri saat: 11.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

 

    Öte yandan her gün hijyen şartları yerine getirilecek olan Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası'ndan öğrenciler için 6 TL, yetişkinler için ise 12 TL karşılığında hizmet vereceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 03.06.2016 08:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHavuzGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle