SÖĞÜTLÜ 500 KADINDAN BURSA ÇIKARTMASI

Bilecik’in Söğüt İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen “Kayı’nın Torunları Ecdat İzinde” adlı proje kapsamında Söğütlü 500 kadın Bursa'nın tarihi yerlerini gezdi.

08 Haziran 2017 Perşembe 12:33
1187 Okunma
SÖĞÜTLÜ 500 KADINDAN BURSA ÇIKARTMASI

  Bilecik’in Söğüt İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen “Kayı’nın Torunları Ecdat İzinde” adlı proje kapsamında Söğütlü 500 kadın Bursa’nın tarihi yerlerini gezdi. 

 

 

  Yapılan geziyle alakalı olarak açıklama yapan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, daha öncede böyle geziler düzenlediklerini belirterek,” Kültür Turlarımız ile daha önce 500 bayan vatandaşımızı Konya'ya, 500 bayan vatandaşımızı İstanbul'a, 350 gencimizi ise Çanakkale'ye gönderdik.

 

 

 Bu sene bizlere gelen talep doğrultusunda 300 bayan vatandaşımızı dedemiz Ertuğrul Gazinin torunlarını, ecdatları İle buluşturmayı planladık. 2’inci otobüsümüzü geçtiğimiz salı günü yolcu ettik. Güzel geri dönüşler alıyoruz.

 

 

 Turlarımız ilerleyen aylarda tekrar devam edecek. Farklı iller ile vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2017 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle