SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Bilecik’te, lise öğrencileri arasında, Hz. Muhammed'in (sav) hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinilmesini sağlamak amacıyla 26’Nisan’da Türkiye genelinde yaklaşık 150 bin örgencinin katıldığı Siyer-i Nebi yarışması düzenlendi.

28 Nisan 2014 Pazartesi 09:48
1229 Okunma
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

 Bilecik’te, lise öğrencileri arasında, Hz. Muhammed'in (sav)  hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinilmesini sağlamak amacıyla  26’Nisan’da Türkiye genelinde yaklaşık 150 bin  örgencinin katıldığı Siyer-i Nebi yarışması düzenlendi. 

 

  Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bilecik Şubesi Başkanı Sadık Savak, Peygambersiz dil algılayışı, Peygambersiz din anlayışının  milletin içerisine yerleştirilmeye çalışıldığı bir dönemde lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimiz  Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlamak ve örnek bir nesil yetiştirmek amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini belirtti. Savak, “İyiyi ve güzeli kendine şiar edinmiş teşkilatımızın güzeli yaygınlaştırmasında Siyer-i Nebi yarışmasından istifade ederek mesajımızı en doğru ve etkili bir şekilde muhatap kitlemize ulaştırmayı hedefliyoruz.

 Sevgili Peygamber Efendimizin hayatının iyi öğrenilmesine yapılabilecek küçük bir katkıyı, en büyük bahtiyarlık kabul edenler bulunduğu müddetçe, Efendimiz hakkında daha birçok eser, program, yarışmalar düzenlenecektir. Siyer-i Nebi Yarışması yaparak, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler sevgili peygamberimizin (s.a.v) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2014 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle