SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

Bilecik'te Yüksel Hızlı Tren (YHT), uçak, otobüs bileti ve birçok organizasyona ev sahipliği yapacak işyerin açılışında siyasiler bir araya geldi.

02 Eylül 2015 Çarşamba 08:28
2005 Okunma
SİYASİLERİ BİR ARAYA GETİREN AÇILIŞ

 Bilecik'te Yüksel Hızlı Tren (YHT), uçak, otobüs bileti satışı ve birçok organizasyona ev sahipliği yapacak işyerin açılışında siyasiler bir araya geldi. 

 

 

  Bilecik Belediye Otobüs Terminalinde bir otobüs firmasının bile satış noktalığı yapan Erol Çim, yeni açtığı tur şirketinin açılışında siyasiler bir araya gelerek, iş yerinin kurdelesini birlikte kestiler. Açılışa, Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Müftüsü Necati Akkuş, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın iş yeri sahibine hayırlı kazançlar temennisi bulunduktan sonra, İl Müftüsü Necati Akkuş okuduğu dua eşliğinde iş yerinin açılış kurdelesini siyasetçiler ve bürokratlar hep birlikte kestiler. Davetlilere ikramlar ikram edildiği açılış, firmanın tatil rezervasyonları, yurtiçi ve yurtdışı gezi turları, kültür gezi turları, hac ve umre organizasyonlar düzeleceği bildirildi.

 

Son Güncelleme: 02.09.2015 08:28
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAÇILIŞ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle