SEN MİSİN HESAP SORAN!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde dün gece bir apartmanda bina sakinleri arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.

22 Temmuz 2015 Çarşamba 10:11
3086 Okunma
SEN MİSİN HESAP SORAN!

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde dün gece bir apartmanda bina sakinleri arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Kasımpaşa Mahallesi 112 Sokak’ta bulunan bir apartmanda yapılan yönetim toplantısında ısınma yöntemi ve toplanan aidat paralarının ne şekilde harcandığı konusunda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Tahtalı, sopalı, kürekli kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavgaya kısa sürede müdahale etti. Kavgada, M.A.(32) aldığı bıçak darbeleriyle, diğer apartman sakinleri E.Y.(38), M.Ş.(32), V.M.(29), S.M.(54), M.D.(59) ve O.M.(21) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan bıçakla yaralanan M.A. tedavi altına alınırken diğer yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

 

 

  Olaya karışan apartman sakinleri taburcu edilmelerinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadelerinin alınması sonrasında mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 22.07.2015 10:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBozüyükKAVGA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle