ŞEKER'DEN TAZİYE MESAJI

Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Soma'da yaşanan maden faciası ile alakalı taziye mesajı yayımladı.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 13:40
755 Okunma
ŞEKER'DEN TAZİYE MESAJI

Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker Soma'da yaşanan maden faciası ile alakalı taziye mesajı yayımladı.

Şeker, "13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa İlimizin Soma İlçesindeki maden ocağında meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden fedakar madenci kardeşlerimizin görev şehidi olduğu, bir kısmının yaralandığı ve bazı madencilerimizin de yer altında kendilerine ulaşılmayı bekledikleri kamuoyunun malumudur.

Ülkemiz tarihinin en büyük maden kazalarından birisi olan bu elim kaza şüphesiz milletimizi derinden üzmüş, yüreklerinde tarifi mümkün olmayan bir acının hissedilmesine de vesile olmuştur.

Bu sebeple; öncelikle alın terlerinin karşılığı olarak her an ölümle burun buruna bir ortamda çalışarak emeklerinin karşılığını almak için gece gündüz çalışılan, ülkemizin en zor çalışma şartlarının hakim olduğu maden sektöründeki bu tür acıların son olmasını temenni ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik teşkilatı olarak;

Kazada hayatlarını kaybeden görev şehidi kardeşlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet ve mağfiret, yararlılara acil şifalar diliyor, ocakta mahsur kalanların da bir an önce sağ-salim kurtarılmalarını temenni ediyoruz.

Acımız büyüktür, görev şehidi olan kardeşlerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyor, kendilerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.

Cenab-ı Hak bu tür arizi ve semavi felaketlerden ülkemizi ve aziz milletimizi korusun"

AZİZ TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞOLSUN. 

Son Güncelleme: 14.05.2014 13:40
Anahtar Kelimeler:
BahattinşekerSomaTaziye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle