SALTANAT KERVANINA BİLECİK TSO'DA MI KATILDI?

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) biri makam şoförü olmak üzere 2 işçi alım ilanı yayınladı. 

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Ocak 2024 Pazartesi 14:54
1426 Okunma
SALTANAT KERVANINA BİLECİK TSO'DA MI KATILDI?

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) biri makam şoförü olmak üzere 2 işçi alınacağı ilanı yayınladı.


Bilecik TSO 4857 sayılı İş Kanunu'na göre 25 Ocak günü yayımlanan ilanla oda bünyesinde istihdam edilmek üzere 'Makam Şoförü' ve 'Proje Sorumlusu' alınacağı açıklandı. Müracaatların,1 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar özgeçmiş ile odaya yapılması gerekmekte olduğunu duyurdu.
 Oda bünyesinde bu zamana kadar makam şoförü kadrosu bulunmazken, mecliste oy çokluğu ile geçen bu alım "Saltanat Kervanına Bilecik TSO'da mı Katıldı? " sorularını akıllara getirdi. 


 

İLK DEFA MAKAM ŞOFÖRÜ
1984 yılında, Bilecikli iş adamlarının teşebbüsü ile o zaman ki Belediye İş Hanı’nın küçük bir odasında hizmete başlayan Bilecik TSO'da bu zamana kadar 6 başkan görev yaparken, hiç birinin makam şoförü talebi olmadığı öğrenildi. 
BİR DE MAKAM ARABASI ALINACAĞI İDDİA EDİLDİ
Öte yandan TSO'nun geçtiğimiz aylarda TOBB Birliğinin de ortağı olduğu bir TOGG araç alırken,  bu yıl içinde bir tane daha makam arabası alınacağı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini belirtmesi üzerine bu karar üyeler tarafından tepki ile karşıladı.

Anahtar Kelimeler:
TSOMakamAracıIddiası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Cebeci 2024-01-30 22:55:02

İyice aynı Akp gibi saltanata cevirdiniz memleketi bunun birgün hesabını mutlaka soran olur devri alem biter hesap başlar

banner22

resim yükleresim yükle