SADECE BİLECİK OLAY FARKI İLE İZLEYİN

Bilecik'ten geçen Eskişehir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında hırsızlık olayı meydana geldi.

26 Mayıs 2014 Pazartesi 13:25
1679 Okunma
SADECE BİLECİK OLAY FARKI İLE İZLEYİN

Bilecik'ten geçen Eskişehir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında hırsızlık olayı meydana geldi.

 Ulaştırma Bakanlığı Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne bağlı, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi 2’inci etap tünel 16 ve tünel 17 arasında meydana gelen hırsızlık olayında  530 metre sinyalizasyon ve haberleşme kablosu çalınmıştı.

 Çalınan malzemelerin bulunduğu 16 ve 17’inci tünel bölgesinde tren hattı ile yol arasında dışarıdan gelen tehlikelere karşı yapılan tel örgülerin  sorumlusu olan Ömer Saraç, tel örgülerin dışarıdan gelen hayvanların ve dışarıdan vatandaşların YHT raylarının üstüne geçmesini engellemek için yapıldığı belirtti. Saraç, “ Bu bölgede dönem, dönem şahit olduğumuz hırsızlık olayları oldu. İşte burada geçen kablolar kesilmiş görüyorsunuz. Burada zaman, zaman olağan şeyler, Bazen yüksek Mevlalarda çalıntılar olduğunu da duyduk. Güvenlik firmalarının gezdiğini duyum olarak biliyorum ama tam olarak net bir bilgi değil hiç rastlamadık “ dedi.

 

 Çalınan malzemeler sonucu kamuya 15 bin TL zarar veren zanlılar, ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar ceza evine gönderildi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.05.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle