PROJELERİNİ TEK, TEK SIRALADI

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Şimşek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası muhtar seçilse birçok projeye imza atacağını söyledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
31 Ocak 2024 Çarşamba 15:37
903 Okunma
PROJELERİNİ TEK, TEK SIRALADI

Bilecik merkez Beşiktaş Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Şimşek, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrası muhtar seçilse birçok projeye imza atacağını söyledi.

Şimşek yaptığı açıklamada, "Tüm mahalle sakinlerinin talep, öneri ve şikayetlerinin alınacağı, Beşiktaş Mahallesi adıyla bir web sitesinin kurulması ve en aktif şekilde faydalanılması sağlanacaktır. Bu web sitesi üzerinden tüm mahalle sakinlerine gerekli tüm bilgilendirmelerin (toplantı, duruyu) yapılması sağlanacaktır. Mahallemizde bulunan kamuya ait arazilerin, Beşiktaş Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulması için, park, halı saha, ebeveyn oyun sahalarının yapılması için girişimde bulunulacaktır. Mahallemizde pazar yeri olarak tahsis edilmiş olan semt pazarının ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşülerek düzenli ve mahalle içinde daha rahat bir yere taşınması için gerekli müracaatları yapacağım. Mahallemize hizmet verecek bir düğün salonu için gerekli girişimlerin yapılması" dedi.

"MAHALLEMİZDE 2. EL EŞYALARININ TOPLANARAK, MAHALLEDE BULUNAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITILACAK"

Şimşek açıklamasında devamında, "Mahallemizdeki aktif olan minibüs hattı üzerinde bulunan durakların, kapalı hale gelmesi için gerekli girişimlerin yapılması. Yılda en az 4 defa olmak kaydı ile mahalle sakinlerinin dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla valilik, belediye, sağlık ve milli eğitim müdürlüğü yetkililerinde davet edileceği toplantılar düzenleyeceğiz. Mahallemizdeki öğrenin bursuna ihtiyacı olan öğrencilerimizin tespit edilerek, kendilerine burs imkanı sağlanması ver sayılarının arttırılması için gerekli girişimleri yapacağım. Mahallemizde 2. el eşyalarının toplanarak, mahallede bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına vesile olacağız. Mahallemizde kalkan Aile Hekimliği'ni geri getirmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Mevcut bulunan camiimizde, gasil hane yapılması ve gerekli onarım işlemelerin tamamlanması yapacağız. Mahallemizdeki kamuya ait olan yerlerin tespiti yapılarak mahalle sakinlerimizin rahatça gidebileceği seyir yeri, ilave çay bahçeleri ve çocuk oyun alanları kazandıracağız. Bütün bunları mahallemize kazandırmamız için oylarınıza talibiz" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Şimşek, samimi dürüst güven veren mahalle sakinlerimizin desteği ile bu yola çıktığını belirterek, "Bizlere geçtiğimiz dönemde destek veren mahalle sakinlerimiz bu görevi layık görmesi durumunda onların güvenlerini boşa çıkartmayacağım" dedi.

Öte yandan 2019 günü yapılan Mart Mahalli İdareler Seçiminde Beşiktaş Mahallesinde 6 aday yarışırken, seçimi Mehmet Şimşek az bir farkla kaybetmişti.

Son Güncelleme: 31.01.2024 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2024-01-31 19:55:54

MAHALLE ŞANSLI HER KONUDA SONUNA KADAR GUVEN VEREN OLMASI GEREKENİ
NE YAPIP YAPAN BİR ABİMİZ

Avatar
Beşiktaşlı 2024-01-31 19:57:15

SEVİLEN ATİK MÜCADELECİ
HER KONUNUN USTESİNDEN GELEBİLECEK
TEK ADAM

Avatar
Recep ERTÜRK 2024-02-01 10:20:32

Hayırlı olsun inşAllah kardeşim, yürekten inanıyorum,her türlü fedakarlığı yaparak Beşiktaş mahallesine çok şey katacağına,şayet seçilemezsen hiç üzülme, kaybeden Beşiktaş mahallesinde ikamet eden seçmenler olacaktır. Allah cc sağlık ve esenlik versin inşAllah kardeşim

Avatar
Misafir 2024-02-01 17:05:22

TİCARET ADAMİ DEĞİL HİZMET ADAMI
MAHALLEMİZİ EN GÜZEL TEMSİL EDECEK SEVİLEN PRATİK ÇÖZÜM ÜRETEN BİR ABİMİZ HAYIRLI OLSUN

Avatar
Beşiktaşlı 2024-02-01 17:06:31

BEŞİKTAŞ MAHALLESİNİ ZİRVEYE ÇIKARABİLECEK SAMİMİ VE ÇALIŞKAN BİR İNSAN

Avatar
Mahsun 2024-02-01 17:08:11

Verdiği sözü yerine getiren getirebilecek güzel insan
Hayırlı olsun

Avatar
Şaban 2024-02-01 17:10:48

Yardımsever adaletli sempatik
Yorulmak bilmeyen mahallemize yakışır
Yaratıcı mücadeleci
Mahalleye hizmetin alası gelir

Avatar
MUSTAFA 2024-02-01 17:12:28

MUHTAR OLURSA BEŞİKTAŞ MAHALLESİ TÜRKİYEDE ÖRNEK OLUR.BENCE BÜYÜK ŞANS MEHMET

banner22

resim yükleresim yükle