PAZARYERİ MAHALLE İFTARLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde mahalle iftarları hız kesmeden devam ediyor.

21 Haziran 2016 Salı 04:09
680 Okunma
PAZARYERİ MAHALLE İFTARLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

    Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde mahalle iftarları hız kesmeden devam ediyor.  

 

 

       Pazaryeri Belediyesi Ramazan ayı boyunca geleneksel hale gelen mahalle iftarlarında her akşam farklı bir yerde buluşan Pazaryerilileri buluşturuyor. Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın katılımıyla Yüzbaşı Mahallesinde düzenlenen iftar programında mahalle sakinleri aynı sofrada buluşurken, yoğunluk gözlerden kaçmadı. 

 

 

     İftar sonrası mahalle sakinlerine seslenen Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bir orucu daha hemşehrileriyle birlikte açmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yalçın, "Hemen hemen her akşam farklı bir mahallemizde iftardayız. Yine çok güzel bir katılım vardı. Allah bu birliğimizi, dostluğumuzu, ağız tadımızı bozmasın. Her zaman söylediğimiz gibi hep birlikte başaracağız, Pazaryeri kazanacak" dedi.

 

Son Güncelleme: 21.06.2016 04:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle