OSMANELİ' DE METRUK BİNADA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde metruk binada çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

16 Ağustos 2015 Pazar 12:59
2025 Okunma
OSMANELİ' DE METRUK BİNADA ÇIKAN YANGIN KORKUTTU

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde metruk binada çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

 

 

  Yangın, Camikebir Balaban Caddesine bulunan boş evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlılarının kullandığı iddia edilen metruk binada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

 

 

Yangını gören vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken, itfaiye ekiplerine haber verildi. Yangın, kısa sürede olay yerine gelen Osmaneli  Belediyesi itfaiye ekipleri ve Osmaneli Orman İşletme Şefliği yangın ekipleri tarafından kısa bir sürede söndürüldü. Ayrıca yangın söndürme çalışmalarına Sakarya Büyükşehir İtfaiye Müdürlüğü, Bayırköy ve Vezirhan itfaiye ekipleri de destek verdiler.

 

 

 Metruk eski ahşap evin madde bağımlıları tarafından kullanıldığını iddia ediliyor.Yangın esnasında metruk eve bitişik bulunan Fazlı Güven'e (85) ait evde yanarak kullanılamaz hale geldi. Evde yaşayanların olaydan etkilenmediği belirtildi.

 

 

  Olay mahalline gelen Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yalman yangın hakkında ilgililerden bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

  Yangınla ilgili bir açıklama yapan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin “Yangının, boş olarak bulunan metruk evde madde bağımlıları tarafından çıkartıldığı tahmin ediliyor. Bu metruk evin yanında bulunan emekli imam Fevzi Güven abimizin de evi zarar görmüştür. Biz Osmaneli Belediyesi olarak kendisinin yanındayız, her türlü yardımı yapacağız.

 

 

 En büyük sevincimiz yangında can kaybı olmamasıdır. Evlerin ahşap olması ve bitişik düzen olması bizleri çok korkuttu. İtfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerinin alevlere anında müdahale etmesi yangının büyümeden söndürülmesine sebep oldu. Yangın söndürme çalışmalarına destek veren tüm ekiplere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 16.08.2015 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle