OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI SİTEM ETTİ

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sorunlarını masaya yatıracak üst kuruluş Bilecik'e geliyor.

10 Temmuz 2014 Perşembe 13:08
1358 Okunma
OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI SİTEM ETTİ

Bilecik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) sorunlarını masaya yatıracak üst kuruluş Bilecik'e geliyor. 

  Bilecik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arslan, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) yönetiminin Bilecik’in sorunları masaya yatırmak üzere 15 Temmuz Salı günü Bilecik'e geleceklerini bildirdi. Aslan, ”Bilecik'te 6 tane OSB’si olan bir bölge. OSBÜK’e üye, Türkiye genelinde 276 tane Organize Sanayi var. Bunların 6 tanesi Bilecik’te bulunuyor ama hepsi üye değil. 1'inci ve 2'inci OSB’ler buna üye diğerleri de buna üye yapılabilir. Sayıları çoğaldıkça etkinlikleri artabilir. Bizimde OSBÜK’e temsilci olarak gönderdiğimiz Yusuf Subaşı arkadaşımız var. OSBÜK’te 1'inci Organize Sanayi bölgesini temsil ediyor. Biz istedik ki dertlerimizi sorunlarımızı daha üst kademeye ulaştırabilmek için bu OSBÜK Yönetim Kuruluna daha fazla yer almamız gerekiyor” dedi.

  “2 DÖNEMDİR YÖNETİMDE YER ALAMIYORUZ”

  Konuşmasının devamında Mehmet Arslan, 2 dönemdir yönetimde yer alamadıklarını belirterek, “Ama bu sefer Yusuf arkadaşımız bunu iyi anlatabilmiş. Bizim Bilecik'te problemlerimiz var. Yaşadığımız bir çok problem var bunları dile getirmek istiyoruz. Bu konuda bizde yönetimde yer almak istiyoruz. Organize Sanayi Bölgemizin temsilcisi bulunmamakta. Öyleyse bizi kim yönetiyor. Özel idare vilayet (vs) peki buraya yatırımı yapan kim? Sanayici, nasıl yönetiliyor nasıl gidiyor bu iş diye sorup buna inanamamışlar. Böyle bir şey olmaz demişler. Bu kadar doluluğa da ulaşmış bir yerde sanayici temsilcisi yok demişler. Yusuf Bey de o zaman gelip görün diyerek Bilecik'e davet etmiş. Arkadaşlarımız da önümüzdeki Salı günü ilimize gelecekler derdimizi anlatmaya çalışacağız ve ben  bu toplantı ardından en az bir temsilci olacağına inanıyorum” dedi.

  “HIZLI TREN YOLUNA BAĞLI YOL YAPILSIN”

  Konuşmasının sonunda Arslan, Organize Sanayi Bölgesinin arkasından hızlı tren için oraya yol yapılması gerektiğinin belirtti. Aslan, “ Ben Arslan Alüminyum olarak konuşuyorum, 2018'de buradan 80 TIR gidecek her gün çevre illere ve yurt dışına. Nereden gidecek hangi yoldan gidecek bu TIR'lar bu şehir içinde hangi yol kaldıracak bunu. Sanayinin arkasında hızlı trenin oraya yol yapılsın o yolu biz kullanalım ben burada sanayiciysem ben bu trene ulaşmak isterim bu otobana ulaşmak isterim. Yolsuz, susuz, elektriksiz bunlar ilerlemez. Ben 70 yaşına geldim elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım ben buraya reklam yapmaya gelmedim” dedi.

Son Güncelleme: 10.07.2014 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle