ÖRNEK HAYVANCILIK İŞLETMESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri ildeki örnek hayvancılık işletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

08 Eylül 2016 Perşembe 07:58
814 Okunma
ÖRNEK HAYVANCILIK İŞLETMESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

        Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri ildeki örnek hayvancılık işletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  

 

 

        İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Devrim Toraman, Gölpazarı’nda bulunan Ratek Elektrik Firmasına ait 100 başlık damızlık süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundular.

 

 

     İl Müdürü Yıldız, gayretlerinden ve modern tesis oluşturduklarından dolayı işletme yetkililerini tebrik ederek; işletme bazlı hayvancılığa geçilmesini, hayvancılığın giderlerinin çoğunu oluşturan yemin en az yüzde 60’ının işletmenin kendi imkanları ile karşılanmasının karlılık ve sürdürülebilirlik açısından önemini belirtti.

 

 

    Sözlerine devam eden Yıldız, “Hayvanlarla ilgili yapılan yetiştiricilikte ırk çok önemli. Rasyonun hayvan beslemedeki önemi de çok büyük. Süt verimini etkiliyor. Bu işletmelerimizin daha da büyüyüp ilimiz ve ülke ekonomisinin gelişmesine daha fazla katkı sunmaları diliyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı işletmemizi tebrik ediyorum” dedi.

  Yapılan gezi işletme temsilcisi tarafından memnuniyetle karşılanırken, 7 senedir işletmenin var olduğunu şuana kadar kurulum aşamasında olduklarını bundan sonra kar etmeye başlayacaklarını belirtti.

Son Güncelleme: 08.09.2016 07:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle