Online Plaka Sorgulama hasar borç muayene öğren

Online Plaka Sorgulama hasar borç muayene öğren Araç kullanırken bazı zamanlarda dalgın olduğumuzdan ötürü, hız sınırlarını aşabiliriz.

02 Ekim 2014 Perşembe 13:07
1312 Okunma
Online Plaka Sorgulama  hasar borç muayene öğren


Araç kullanırken bazı zamanlarda dalgın olduğumuzdan ötürü, hız sınırlarını aşabiliriz. Böyle durumlarda kayıt altına alınan görüntülerle birlikte hız sınırı cezası adresinize gelecektir. Gelen cezayı görmezden gelerek, ödemesini geciktirdiğinizde faiz koyulacağını bilmeniz gerekir. Ara ara bu durumu kontrol etmek adına yapacağınız şeylerden birisi, plaka no ile araç muayene sorgulamak olacaktır. Bu şekilde yaptığınız zamanlarda fazla bir miktar ödemezsiniz.  

Günümüzde Plaka ile yapılan sorgulama hizmetleri hangileridir?

---- Çalıntı ve rehin araç olup olmadığı öğrenilebilir,

---- Aracın şimdiye kadar el değiştirdiğini öğrenilebilir,

----  Plakadan bilgi sorgulaması yaparak kötü niyetli insanlarla muhatap olmadan 2.el Araç sahibi olursunuz,

---- Araç hasar kayıt detayları sorgulama, kaza ve arızaları hakkında güvenilir bilgiler elde edebilirsiniz,

---- Aracınıza ait trafik, MTV be diğer vergi borçlarının ne kadar olduğu konusunda bilgiler elde edebilirsiniz,

---- Aracın pert kaydının olup olmadığını sigorta şirketleri aracılığı ile öğrenebilirsiniz,

---- Aracın şahsa ait mi, yoksa Ticari araç mı (Şirket, Kamu, Kiralık ) olduğu hakkında bilgi alabilirsiniz,   plaka ile isim sorgulama yani bu sayfadan aracım plaka şahıs bilgilerine net olarak ulaşılabilmektedir. Günümüzde bu sistem çok aktif bir şekilde kullanılır.  ekranından isim ile ilgili bilgiler alınabilmektedir. 

Araç alırken sorgulama yapmaya özellikle dikkat ediniz. Bu sorgulamalar içerisinde plaka sorgulama hizmetleri ile sırada yer almıştır. . İkinci el olarak alacağınız araçlarda sorgulama yaparken de yine plaka bilgisini kullanırsınız. Fakat kaçırmak istemediğiniz bir aracı alacağınız zamanda acele ettiğinizden ötürü bu bilgileri sormak aklınıza gelmeyebilir. www.gib.gov.tr bu anlamda araç plakası ile öğrenilebilecek çok sayıda bilgi sorgulama sayfasını kullanıma sunmuştur. Bu sayfadan sorgulamalar yapılabilmektedir.

E plaka sorgulaması sayesinde telefonunuz üzerinden bilgileri kolay bir şekilde elde etmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca plaka hasar sorgulama sms yöntemini kullanarak da aracın hasar kaydının olup olmadığını inceleyebilirsiniz. Hasar kaydı plaka sorgulaması yaptığınızda aracı daha güvenir bir şekilde alabilirsiniz. Maddi durumu iyi olan birisi ikinci el bir arabayı tercih etmemelidir. Çünkü ikinci el olarak alınan bir araçta dikkat edilmesi gereken çok önemli şeyler vardır. Sıfır bir araba alırken hiçbir şeye dikkat etmenize gerek yoktur. Çünkü aracın ilk sahibi siz olacağınızdan ötürü, hasar kaydı bulunmayacak ve kafanız rahat bir şekilde aracı kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Kaynak:

Son Güncelleme: 02.10.2014 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle