POLİSLER KURBAN PAZARINDA SAHTE PARA TESPİT EDEN KALEM DAĞITTI

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bilecik merkezde kurulan hayvan pazarında hayvan satıcılarını sahte para hakkında bilgi verilirken hayvan satıcılarına sahte para tespit eden kalem dağıtıldı.

02 Ekim 2014 Perşembe 13:47
1387 Okunma
POLİSLER KURBAN PAZARINDA SAHTE PARA TESPİT EDEN KALEM DAĞITTI

 Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayvan pazarında hayvan satıcılarını sahte para hakkında bilgi verilirken hayvan satıcılarına sahte para tespit eden kalem dağıtıldı.

 Bilecik TOKİ Bölgesinde kurulan hayvan pazarında sahte paraya karşı Bilecik Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri  kurbanlık hayvan satan satıcılara sahte paranın nasıl anlaşılacağı hakkında  bilgi vererek satıcılara sahte parayı tespit eden kalem dağıttılar. Pazardaki kalabalık ve karmaşa ortamının, piyasaya sahte para sürmek isteyenler, kapkaççı ve dolandırıcılar için uygun ortamlar olduğu ve bu gibi durumlara karşı tedbirli olunması gerektiği hakkında bilgi verdi.

 

 

 Yapılan uygulamadan hayvan satıcıları dağıtılan kalemler için polislere teşekkür ederken polislerin verdikleri bilgileri can kulağı ile dinlediler.

 

 

Son Güncelleme: 02.10.2014 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle