Online alışveriş yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Çarşı 11 sektörün uzmanlarını da kadrosuna katarak Aralık 2014 tarihinde online alışveriş sitesi olarak hizmet vermeye başladı ve hızlı bir büyüme trendi yakaladı.

16 Aralık 2014 Salı 08:29
3835 Okunma
Online alışveriş yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Çarşı 11 sektörün uzmanlarını da kadrosuna katarak 12 Aralık 2014 tarihinde online alışveriş sitesi olarak  hizmet vermeye başladı ve hızlı bir büyüme trendi yakaladı.

 

 

Onlarca kategoride yüzlerce markanın 100 Bin’den fazla ürünü eTicaret mağazamızda sizler için hemen al seçeneği ile hizmetinizde. Siz değerli Müşterilerinizin siparişleri mağazamız adına işleme alınır, ürünler tedarik edilir, tarafımızdan faturalandırılarak kargoya teslim edilir.

 

 

Tüm güvenlik sertifikalarını tedarik ederek siz değerli müşterilerimize eft, havale, kredi kartına taksit ve kapıda ödeme ile satış imkanı sunmaktayız.

 

SANAL MAĞAZAMIZDA GEZİNMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ 

 

Son Güncelleme: 16.12.2014 08:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle