OKUYUCU MEKTUBU

25 Mayıs 2014 ülkemin şehrimin yine yeni eski seçimi yapıldı.

29 Mayıs 2014 Perşembe 13:08
1010 Okunma
OKUYUCU MEKTUBU

             25 Mayıs 2014 Ülkemin Şehrimin Yine Yeni Eski Seçimi Yapıldı.

 Şu haber başlıkları değişmeli artık bir başkanımızın yine bu seçimde güven tazeledi. Soruyorum; ne güveni tazelemesi ? bir başkan, oh Allah’ım çok şükür yine becerdim. Koltuk dört yıl daha bende boşuna ağlayıp, sızlayıp ve son seçim sürem deyip, aday olmuşum. Hatırlamadılar anlamadılar geçmiş yıllarda verdiğim vaatleri, yapamadığım işleri unutmuşlar şansım yaver gitti.

 Adil ve adaletli bir seçimmiş sanıyorum adalet bunun neresinde ?

Görünen budur ki kişileştirilmiş türlü entrikalarla kazanılmış bir seçim.

 At gözlüklerinizi çıkartın artık adaylara bakın geçmiş yıllarda neler yapmış en büyük örnek, belediye başkanımız Sayın Selim Yağcı kazandı evet kazandı. Geçmiş yıllara bak çalıştı ve kazandı. Çalışma grafiğini nereden nereye getirdi? Bakın ki, çalışan kazansın ama el vicdanda adil olun!

 Adaylarda il-ilçe, semt memleket değil vizyonuna bakın. Aday olmuş gençlerimizin önünü açın taze beyin, yeni aydın fikirler ve canlı dinamik başkanlarımız olsun.

3’üncü emekliliğini deviren dedelerimiz tahta çevirmesinler koltuklarını “kişiselleştirmeyin” önümüzdeki yıllar şimdiden belli oldu. Taht padişahın ya rakip olur kaybedip ardından, karşısında el pençe divan dururum yada  bir adayının  yaptığı gibi adaylığını açıklamışken böyle çirkinlikle gelemem bende her şey nettir siyah veya beyaz gri yoktur, griye gelemem adaylığımdan çekilirim dedi. Bu şekilde kaybedeceğime şerefimi çekilirim dedi. Bu arada adaylıktan çekilen adaya bu yapmış olduğu onurlu davranışından dolayı teşekkür ederim.

 OKUYUCU MEKTUBU

 

 

Son Güncelleme: 29.05.2014 13:08
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOkuyucu Mektubu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle