ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KEP ATMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

30 Mayıs 2014 Cuma 04:33
2777 Okunma
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ KEP ATMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Vali Nayir ili tanıma ve iadeyi ziyaretleri kapsamında gerçekleştirdiği Gölpazarı ziyaretinde Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Vekili Cevdet Bakkal, Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Akgümüş, İlçe Emniyet Amir Vekili Öner Sevük ve daire müdürleri ile il genel meclisi üyesi Ali Şenel tarafından karşılandı.

  Kaymakam Vekili Bakkal'dan ilçe hakkında brifing alan Vali Nayir, daire müdürleriyle yaptığı toplantıda, görev yaparken insan odaklı hizmet anlayışı, şeffaflık, adalet ve hakkaniyet ilkelerine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Nayir, "Bir hizmeti yürütüyorsak tarafsız, herkese eşit mesafede, herkesin ihtiyacını düşünerek, hiçbir ayırım yapmadan hakkaniyet, adalet ölçüleri içerisinde yapmalıyız. Kamu hizmetini yürüten birimler olarak aynı gayeyi hedeflemiş, vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışan bir aileyiz. Kamu, kurum ve kuruluşlarının kendi aralarındaki yardımlaşmaları önemli. İnsanımız hizmetin en iyisine layık. Bize verilen görev de, bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmek. Hep birlikte ortak kamu görevi yürütüyoruz. Milletimize layık olduğu en iyi hizmeti götürmenin yolu buradan geçiyor. Bizim tek gayemiz, hizmetin daha iyisini nasıl elde ederiz arayışı içerisinde olacağız" dedi.

 Toplantının ardından Vali Nayir, Kaymakam Vekili Bakkal, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve beraberindekilerle birlikte Öğretmenevi Kız Yurdunda, Ticaret Meslek Lisesi ek binası ve Sağlık Meslek Lisesi ile Şehit Kemal Ay Lisesi'nde incelemede bulunarak, öğrencilerin kep atma törenlerine katıldı.

 

 Daha sonra  Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'yı ziyaret eden Nayir. burada bir süre sohbet ederken belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak, başarılar diledi.  

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 30.05.2014 04:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle