MİNİKLER KAHKAHALARA BOĞULDULAR

Bilecik Anaokulu tarafından ‘’Bana Bir Fıkra Anlat Anne‘’ isimle projesi kapsamında fıkra anlatma yarışması düzenledi.

28 Şubat 2015 Cumartesi 10:03
1351 Okunma
MİNİKLER KAHKAHALARA BOĞULDULAR

Bilecik Anaokulu tarafından ‘’Bana Bir Fıkra Anlat Anne‘’ isimle projesi kapsamında fıkra anlatma yarışması düzenledi. 

 

 

  Bilecik Anaokulu gösteri salonunda gerçekleşen, öğrencileri ve velilerin katıldığı yarışmada, minikler kahkahalara boğuldu. Yapılan proje hakkında bilgi veren Bilecik Anaokulu öğretmeni Özlem Şinay, geçtikleri hafta fıkra yarışmasının ön elemeleri gerçekleştiğini belirterek, “Ön elemelerde ilk 10'u belirlenen yarışmada, bugün Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Altınkaynak ’ın da katılımıyla final yarışması düzenlendi.

 

 

  İlk 3’ün belirlendiği yarışma işin latifesi, kazanan bütün öğrenciler. Bu projenin çocuklarımızın bilimsel ve sosyal gelişim alanlarına olumlu kazanımlar sağlamak, öz güven gelişimine katkıda bulunmak, çocuklarımızda mizah duygusunun gelişimine yardımcı olmak ve kültürel değerlerimizi öğretebilmek adına hazırlanmış bir proje” dedi.

 

 

  Çocuklarıyla birlikte sahne alan velilerinde katılımıyla renkli görüntüler ile yarışma sonlandı.

 

 

 

Son Güncelleme: 28.02.2015 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle