MİNİK ÖĞRENCİLERDEN “SOKAKTAKİ CAN DOSTUM” PROJESİ

19 Ocak 2016 Salı 12:23
1127 Okunma
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN “SOKAKTAKİ CAN DOSTUM” PROJESİ

  Bilecik Anaokulu öğrenciler “Sokaktaki Can Dostum” projesi kapsamında çeşitli malzemelerden yaptıkları doğa ve hayvan figürlerini sergilediler.

 

 

  Serginin açılış törenine, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş da katıldı. Yapılan proje hakkında bilgi veren proje öğretmeni Ayşe Okşak, uluslararası yapılan E-Twining kapsamında ''Our Dear Friends On Streets'' (Sokaktaki Can Dostum) projesi kapsamında minik öğrencilerin çeşitli malzemelerden yaptıkları hayvan figürleri sergisi oluşturduklarını belirtti.

 

 

  Okşak, “Bu proje özellikle soğuklarda sokaktaki hayvanların aç kalması, onlarla yeterince ilgilenilmemesiyle alakalı. Çocuklarla sokaktaki hayvanlarımızla nasıl ilgilenebiliriz? nasıl doyurabilir diye konuşuyorduk. Evlerden yemek getirebilecekleri fikirlerini ortaya attılar bu proje böyle başladı. Devamında bizler bunu 20 ortaklı bu projede içlerinde Hırvatistan, Letonya, Bulgaristan, Romanya, Fransa ülkelerinin de bulunduğu uluslararası bir proje haline getirdik” dedi.

 

 

  “AMACIMIZ ÇOCUKLARA DOĞA KORUMA BİLİNCİ VE HAYVAN SEVGİSİNİ ARTTIRMAK”

 

  Amaçlarının çocuklara doğa koruma bilinci ve hayvan sevgisini arttırmaya yönelik olduğunu söyleyen Ayşe Oksak, “Çocuklarla yemlikler hazırlıyoruz, çiçekler ekiyoruz bu şekilde çocuklarımızı topluma daha duyarlı yetiştirebilmeyi amaçlıyoruz. Bu projenin en temel amacı buydu. Projemizi bu sergimizle sonlandırmak istedik'' ifadelerine yer verdi.

 

 

  Konuşmaların ardından katılımcılar “Sokaktaki Can Dostum” projesi kapsamında minik öğrencilerin çeşitli malzemelerden yaptıkları hayvan figürleri sergisini gezdiler.

 

Son Güncelleme: 19.01.2016 12:23
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokulu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle