MİNİK DAHİLER GÖZ DOLDURDU

Özel Bilecik Yıldızları Anaokulu’nun düzenlediği “Hayalden Gerçeğe Bilim Şenliği” kapsamında anaokulu öğrencileri ilginç projelere imza attı.

08 Aralık 2015 Salı 10:26
3137 Okunma
MİNİK DAHİLER GÖZ DOLDURDU

 Özel Bilecik Yıldızları Anaokulu’nun düzenlediği “Hayalden Gerçeğe Bilim Şenliği” kapsamında anaokulu öğrencileri ilginç projelere imza attı.  

 

 

  Anaokulunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan “Hayalden Gerçeğe Bilim Şenliği” programına Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, okul idarecileri ve veliler katıldı.

 

 

 Düzenlenen şenlikle ilgili bilgi veren  Anaokulu Müdüresi Saliha Çulhaoğlu Ertürk, okul öncesi eğitimin en önemli amaçlarından bir tanesinin, çocuklarda öğrenmeye ilgi uyandırmak olduğunu belirterek, “Bizler de okulumuz açıldığından bu yana bu hedef doğrultusunda bir çok etkinlik düzenledik. Bugün bir kısmını sizlerle paylaştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak “Hayalden Gerçeğe Bilim Şenliği” kapsamında anaokulu öğrencilerinin hazırladığı, “Uzay”, “Matematik” ve "Geri Dönüşüme At, Hayata Can Kat" projesi kapsamında yapılan deneyleri inceledi.

 

 

 İncelemelerin ardından anaokulu öğrenciler kısa bir defile sunarken, program koro gösterisi ile son buldu.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 08.12.2015 10:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAnaokuluYILDIZLAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle