MİLLİ İTTİFAK ADAYI,“BİLECİK'TE SÜRPRİZ YAPACAĞIZ”

Bilecik'te Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak SP 1. Sıra adayı Ebubekir Demirkan, halkın 7 Haziran’da Milli İttifaktan yana oy kullanarak meclise gireceklerinin iddia etti.

18 Mayıs 2015 Pazartesi 10:45
1547 Okunma
MİLLİ İTTİFAK ADAYI,“BİLECİK'TE SÜRPRİZ YAPACAĞIZ”

 Bilecik'te Saadet Partisi (SP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Milli İttifak SP 1. Sıra adayı Ebubekir Demirkan, halkın 7 Haziran’da Milli İttifaktan yana oy kullanarak meclise gireceklerinin iddia etti.  

 

  7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin Türkiye ve Bilecik için çok önemli olduğunu belirten Demirkan, “Milli İttifak çerçevesinde SP 1.sıra Milletvekili adayıyım. Diğer arkadaş BBP’nde 2. sıra Milletvekili adayı. 7 Haziran seçimleri öncesi ittifak görüşmeleri yapıldı. MHP ile de yapıldı fakat MHP buna onay vermedi. Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi bu görüşmelere hiçbir ön yargı ve bir koşul gözetmeksizin bunun çalışmasını yaptılar ve 7 Haziran seçimleri içinde el sıkışıldı. Çalışmalara Saadet Partisi’nin bayrağı altında ittifak olarak seçimle gelecek. Bu Bilecik için önemli, Türkiye için önemli, çünkü ittifakın meclise girmesi demek, 13 yıldır iktidarın ve muhalefetin aynı mecliste Türkiye için ve Türkiye’nin faydasına yararına olabilecek veya zararı olabilecek konularda insanların görüşü ve dikkati nazarında devam ediyor. Biz ittifak olarak artık bunun böyle gitmeyeceğini çünkü ülkenin gerek ekonomik, gerek siyasi, gerekse ulusal anlamda belli noktalara, tıkanma noktasına geldiğini düşünüyoruz” dedi.

 

 

  “BİLECİK’İN YENİ YÜZÜ OLARAK MECLİSE GİRERSEM BİLECİK’İN EMRİNDE OLACAĞIM”

 

  Vatandaşların 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifaktan yana oy kullanarak Milli İttifakın Meclise gireceklerini iddia eden Ebubekir Demirkan, “İnşallah bende bu anlamda Bilecik olarak, Bilecik’in yeni yüzü olarak, yeni bir siyasetçi olarak meclise girersem Bilecik’in emrinde olacağım. Onlar için elimden geleni yapacağımı düşünüyorum. Ve Bilecik halkından yetki bekliyorum. Tabi ki Saadet Partisi’nin geçmişte de Büyük Birlik Partisi’nin oy oranı düşük. Şuanda bu olayı şuna benzetiyorum. Biz merdivenlerin basamağını tek tek çıkacağız. Ama diğer arkadaşlar yukarıdan aşağıya doğru inecek. Ben şuanda Bilecik’i, köylerini ve ilçelerini geziyorum. Genel bir sessizlik var. Sanki sessiz bir devrim Bilecik’te şuan yaşanıyor. Ve vatandaşlara konuşmalarımızda bunu bire bir dile getiriyorlar” dedi.

 

 

  “BİLECİK’TE SÜRPRİZ YAPACAĞIZ”

  Bilecik’te seçimlerde sürpriz yapacaklarını belirten,  Ebubekir Demirkan, “Aynı şekilde barajın üzerinde ben kendimin de oy alacağını düşünüyorum. Geçmişte gerek Hüseyin Arabacı olsun,  gerekse Şerif Çim Bilecik eski Milletvekili adaylarımız vardı. Bunların ilk bakıldığında belki ilk etapta herhangi bir şansı yoktu ama halk ve vatandaş bunu değerlendirdi. Milletvekili oldular. Bende böyle bir sürpriz bekliyorum. İnşallah meclise gireceğimi düşünüyorum. Şu kesinlikle olmayacak. Bilecik’te 2-0 gibi bir durum şuanda iktidar partisi Milletvekili arkadaşlarımın söylemleri var. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. 1’i alabildiler  fakat bende 2’inciye talibim. Şuan öyle bir şey yok.  Bilecik halkı inşallah 7 Haziran’da seçimini yapacaktır. 13 yıldır gerek iktidar, gerek muhalefetin Milletvekilleri tanınmış yüzlerdir. Ben halkımızın bu seçimde yeni bir yüze, yeni bir simaya genç ve dinamik birine şans vereceğini düşünüyorum. Allah nasip ederde meclise gidersem Bilecik sorunlarıyla her türlü gerek çiftçi olsun, gerek emekli olsun, gerek işçi olsun, gerek sanayi anlamında, gerek esnaflar anlamında bu anlamda her zaman yanlarında olacağım. Her zaman 24 saat ulaşılabilir Milletvekili adayını Bilecik halkı görecek” dedi.

Son Güncelleme: 18.05.2015 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle