MERKEZ AVCILAR KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü üyeleri toplumsal görevlerini yerine getirmek amacıyla kan bağışında bulundular.

28 Haziran 2014 Cumartesi 04:55
917 Okunma
MERKEZ AVCILAR KULÜBÜNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü üyeleri toplumsal görevlerini yerine getirmek amacıyla kan bağışında bulundular.

 Osmaneli’nde kurulan kan merkezinde gerçekleştirilen kan bağışı ardından kısa bir açıklama yapan  Osmaneli Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Mustafa Öktem, üyeleri ile toplumsal görevlerinin yerine getirmek için bir kez daha kan bağışı yaptıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Öktem, “Kan bağışında bulunmak hepimizin toplumsal görevidir. Kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu zaten Kızılay sürekli açıklamaktadır. Bugün Ülkemizde birçok vatandaşımız kan bulunamadığı için hayatını kaybetmektedir. Bu durumda kan bağışı konusunda toplum olarak biraz daha duyarlı olmamız gerektiğinin göstergesidir. Birçoğumuzun bugün ihtiyacı olmayan bu kanlara belki  yarın ciddi anlamda ihtiyacımız olabilir.

 Bizlerden alınan kanlar Sağlık Bakanlığı tarafından ilgili Kızılay merkezlerinde tahlilleri yapıldıktan sonra kan bankalarına teslim edilmektedir. Şayet kanınızda talimat dışında bir değer çıkarsa bu tarafımıza bildirilmektedir. Belki de vereceğiniz bir ünite kan ağır kanamalı hastayı yâda kanamalı ameliyat geçiren birisini yada bir lösemi hastasını hayata bağlayacaktır. Duyarlı hareket eden tüm üye arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2014 04:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle